Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияЗам.-председателят на ДПС Халил Летифов заяви, че партията

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияЗам.-председателят на ДПС Халил Летифов заяви, че партията
Коментари Харесай

Летифов: ДПС е било опозиция и на трите кабинета Борисов. Рестарт на държавата е задължителен

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Нова телевизия

Зам.-председателят на Движение за права и свободи Халил Летифов съобщи, че партията му постоянно е била съпротива, а не сътрудник на ГЕРБ.

" Движение за права и свободи е било съпротива и на трите държавни управления на Борисов. Рестартът на страната е наложителен. Дължат се отговори за последните 20-30 години ", разяснява той в утринния блок на " Нова телевизия ".

Относно ограниченията по закона " Магнитски ", в които е включен и някогашният народен представител от партията им Делян Пеевски, Летифов сподели: " Докато няма обстоятелства и доказателства, ние оставаме солидарни към позицията на господин Пеевски. Той е бил гражданска квота, той не е взимал политически решения в нашата партия. Пеевски е политик и предприемач ".

Той бе помолен да назове по една асоциативна дума, когато го питаха за съперниците им. Летифов сподели за всеки от тях името на партията му, само че съответно за обединението Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ, Воля сподели - комплицирани националисти.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР